Wat is kunst & Koningsduin

Met Kunst & Koningsduin willen we je, op een andere wijze dan gebruikelijk, kennis laten maken met de duinen. Tijdens Kunst & Koningsduin loop je een speciaal uitgezette wandelroute door het prachtige duinlandschap waarbij je verrast wordt door diverse kunstuitingen.

Kunst en natuur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Kunst & Koningsduin is een uniek, laagdrempelig evenement waarbij je makkelijk in contact komt met de deelnemende kunstenaars.Wat heeft de kunstenaar met de natuur in het algemeen of specifiek met de duinen? Zijn de duinen een belangrijke inspiratiebron voor kunstenaars?

Laat je verrassen door een grote verscheidenheid aan kunstvormen, zoals poëzie, literatuur, muziek, theater en beeldende kunst. Het evenement wint aan populariteit. Dit blijkt uit het groeiende aantal bezoekers.

Kunst & Koningsduin wordt eens in de twee jaar in de duinen georganiseerd op het grensgebied van de gemeenten Castricum en Bergen.

Kunst & KONINGSDUIN 2016

Op zondag 21 augustus 2016 vindt de zesde editie van het evenement Kunst & Koningsduin plaats in de duinen bij Castricum. Ook dit jaar zullen vele kunstenaars zich in dit unieke duingebied aan je presenteren.

Zij tonen hun werk op een zorgvuldig uitgezochte plek langs een wandelroute die hiervoor speciaal in het oude Koningsduin is uitgezet. Laat je verrassen door een grote verscheidenheid aan kunstvormen die een dag lang een samenspel vormen met de natuur.

Geniet van muziek, theater, dans, schrijvers, dichters en vele vormen van beeldende kunst. Voor kinderen is er op deze lustrumeditie van Kunst & Koningsduin ook van alles te beleven. Een dag om niet te missen.

SPONSOREN

Kunst & Koningsduin wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

ORGANISATIE

Kunst & Koningsduin wordt georganiseerd door PWN en Kranenburgh.

PWN is het drinkwaterbedrijf en de beheerder van de duinen in Noord-Holland.
Kranenburgh is de culturele buitenplaats van Bergen. 

 

 

© Copyright - Kunst & Koningsduin