PROGRAMMA Kunst & KONINGSDUIN 2016

Op zondag 21 augustus 2016 om 11.00 uur opent Joke Cuperus, directeur van PWN, Kunst & Koningsduin 2016. Aansluitend zal Josee Koning je op bijzondere wijze uitnodigen om te starten met de wandeling.

Tot 17.00 uur staan de kunstenaars langs de ongeveer 6 kilometer lange route. Als je alle presentaties op de dag wilt meebeleven, verwachten we dat je ongeveer drie uur onderweg bent. De keuze voor een kortere route is natuurlijk ook mogelijk.

Gedurende deze dag kun je voor een hapje en een drankje terecht op het duinterras.

Om 17.30 uur sluit A.L. Snijders, Tjitske Jansen, Ellen Deckwitz Corrie van Binsbergen - gitaar, Miriam Overlach - harp, Alan Purves - percussie, Kunst & Koningsduin 2016 muzikaal af op het podium van het duinterras.

Wij wensen je veel plezier met de zesde editie van Kunst & Koningsduin!

ENTREE Kunst & KONINGSDUIN

 

Bij de entree van het duinterras is de kassa. Van volwassenen vragen we een bijdrage van slechts € 3,- Voor kinderen tot 18 jaar is de toegang gratis. Er kan alleen contant betaald worden! Hier krijg je een boekje met informatie over het programma, de deelnemende kunstenaars en het duingebied.

Verder dien je in bezit te zijn van een toegangskaart voor de duinen. Met pin, creditcard of via MyOrder kan een toegangskaart gekocht worden in de automaat bij de parkeerplaats. Een jaarkaart heb je al voor €12,50. Na aankoop via www.pwn.nl heb je direct toegang tot de duinen.

Bereikbaarheid

Voor navigatiesysteem en routeplanner:
Ter hoogte van Noorderstraat 2, 1901 MT Castricum.

Openbaar vervoeR

Bus
Lijn 164 richting Egmond aan Zee. 
Rijdt ieder uur, 46 minuten over het hele uur. Uitstappen halte Noorderstraat.

Bus
Lijn 868 richting Castricum aan Zee. Rijdt elk half uur, 15 en 45 minuten over het hele uur. Uitstappen halte Zeeweg. Dan kwartier lopen richting Egmond.

Een OV-fiets is te huur op station Castricum.

LOcATIE K&K

Kunst & Koningsduin vindt plaats in de duinen van het Noordhollands Duinreservaat op het grensgebied van de gemeenten Castricum en Bergen.

De parkeerplaats Noorderstraat, gelegen aan de Heereweg te Castricum is het vertrekpunt. Voor de auto en de fiets is hier voldoende parkeergelegenheid.

Het duinterras waar de wandeling begint, ligt op korte afstand van de parkeerplaats.

Download de locatieroute
© Copyright - Kunst & Koningsduin