PERSBERICHTEN Kunst & Koningsduin

Kunst & Koningsduin krijgt na verloop van jaren steeds meer aandacht in de diverse lokale kranten. Regionale edities van het Noordhollands Dagblad besteden voor en na het evenement veel aandacht aan Kunst & Koningsduin. Ook zijn er regelmatig interviews met lokale radiostations en heeft RTV Noord-Holland bij zowel de radio als de televisie aandacht besteed aan Kunst & Koningsduin.

De voorgaande edities van Kunst & Koningsduin hebben uitvoerig aandacht gehad in de lokale media, zoals u hieronder kunt lezen.

Ook dit jaar zijn er door de afdeling communicatie van het PWN diverse persberichten verstuurd naar 15 huis-aan-huis kranten in de regio en het Noordhollands Dagblad. Bij de kunstredacties van de regionale - en landelijke kranten wordt aandacht gevraagd voor Kunst & Koningsduin 2015. Daarnaast is het onder de aandacht gebracht van RTV Noord-Holland en de lokale omroepen.

Download PersBERICHTEN

Hieronder kunt u de berichten bekijken in pdf formaat. Klik op een van de onderstaande links om een krantenartikel te bekijken, die zijn gepubliceerd over het Kunst & Koningsduin.

K&K VIDEO
Overzicht

Wil je Kunst & Koningsduin beleven? 

Dat kan, ga naar het video overzicht en beleef het samengaan van kunst en natuur.

Wij wensen je veel plezier tijdens de lustrumeditie van Kunst & Koningsduin.

HET K&K VIDEO OVERZICHT

PERSBERICHTEN 
2012

Persberichten
2010

Persberichten
2008

Persberichten
2006

Persberichten
2004

© Copyright - Kunst & Koningsduin